Blauwe Rook en Confetti Kanon

Gender Reveal feestjes zijn een geweldige manier om familie en vrienden te betrekken bij het bekendmaken van het geslacht van jullie baby, die het speciale moment met jullie zullen waarderen.

Er zijn veel manieren om het geslacht te onthullen, van ballonnen voor het onthullen van het geslacht, versierd eten tot confettikanonnen, deze dag zou vol leuke en kostbare verrassingen moeten zijn.

Om ervoor te zorgen dat je de grote aankondiging spannend maakt, hebben we een aantal van onze favoriete gender reveal ideeën op een rijtje gezet.

Gender Reveal ballonnen

Als dit niet je eerste ontmoeting is met een gender reveal party dan ben je waarschijnlijk al bekend met de gigantische gender reveal ballonnen. Het is de ultieme en meest populaire manier om het geslacht van uw baby te onthullen in het bijzijn van uw vrienden en familie. Laat een vriend gewoon de ballon opblazen met de juiste gekleurde confetti erin en laat de ballon dan voor je naasten knallen om de confetti te zien ontploffen om het geslacht te onthullen – vergeet niet je camera bij de hand te hebben om ieders reacties te vangen!

Gender Reveal Mega Ballon

Voor tips over het blazen van onze confetti ballonnen kan je hier alles vinden wat je moet weten.

Gender Reveal Scratch Cards

Als alternatief zijn deze eenvoudige Gender Reveal-krasloten perfect voor uw babyshower. Een unieke optie als je op zoek bent naar een minder extravagante, maar intieme manier om te delen met jouw partner of directe familie.

Plaats deze prachtige roségouden krasloten gewoon op tafel, naast papieren wegwerpborden. Het is een gemakkelijke en effectieve manier om het geslacht van uw baby te onthullen, en om het gedoe met opruimen achteraf weg te nemen.

Gender Reveal Scratch Cards

Instructies: op elke kaart is ruimte om het geslacht van jouw baby in te vullen. Plak de roségouden krasstickers gewoon over de bovenkant. Jullie dierbaren zullen eindeloos veel plezier beleven aan het krabben aan de sticker om het geslacht van jouw baby te onthullen!

Gender Reveal Rookbommen

Met onze ‘rookbommen’ kunt u uw gender reveal feest een extra leuke toets geven! Voeg een vleugje rook toe om uw speciale dag net dat beetje meer magisch te maken.

Dit is een geweldige nieuwe manier om het geslacht bekend te maken. Met deze rookbommen is het geslacht onmiddellijk voor iedereen zichtbaar!

Kies tussen de roze rookbom of blauwe rookbom en verras iedereen!

Gender Reveal Rook en Confetti Kanon

Als je op zoek bent naar een extravagante en luide onthulling, dan is deze iets voor jou. De kanonnen gaan met een grote knal af om roze of blauwe confetti en rook door de lucht te schieten.

Verzamel eenvoudig je vrienden en familie in een cirkel, draai het confettikanon en kijk hoe de gekleurde confetti en rook zich verspreidt. Hou er rekening mee dat deze overal confetti en rook zullen afschieten, dus wees later voorbereid op de rommel!

Gender Reveal Taart

Dit is zo’n eenvoudige maar effectieve manier om de onthulling een tikkeltje leuker te maken en je eigen persoonlijke draai aan het grote moment te geven. Het enige wat je hoeft te doen is simpelweg een vanillecake of cupcakes bakken en blauwe of roze kleurstof aan de binnenkant van de cake toevoegen.

Op deze manier wordt het geslacht onthuld wanneer de cake wordt gesneden of jullie gasten hun eerste hap in de cake nemen!

Blauwe of Roze Gender Reveal Cake fontein

Over taart gesproken, we hebben 2 nieuwe cake fonteinen voor het onthullen van het geslacht die het perfecte accessoire zijn om je cake naar een hoger niveau te tillen.

Plaats de roze of blauwe fontein gewoon in de taart en steek de vlam aan om de kleur te onthullen – perfect als je overweegt om van je babyshower een verrassende gender reveal te maken.

Dit zijn enkele toffe ideeën voor jullie gender reveal feestje!

Ontdek al onze Gender Reveal producten op de webshop!

Natuurlijk kijken we elke dag verder uit naar nieuwe toffe ideeën!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CLOSE

Productcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.
Add to cart