Het is geen geheim dat we dol zijn op een ballon, verijdeld, confetti, bol … we houden van ze allemaal! Maar we weten net zoveel als jij, confetti-ballonnen kunnen een beetje lastig zijn om de eerste keer perfect te worden! Daarom hebben we een kleine ‘how to’ samengesteld om je alle informatie te geven die je nodig hebt om je confettiballonnen op te blazen.

Hou er rekening mee dat als je onze confettiballonnen vult, we je adviseren een mengsel van lucht en helium te gebruiken, probeer de ballonnen te vullen met een beetje luchtje en dan de rest met helium. Maak je geen zorgen als deze ballonnen, voordat ze worden opgeblazen, er een beetje dof of mistig van kleur uitzien. Als ze eenmaal zijn opgeblazen, worden ze helder!

Stap 1: De ballon opblazen

Blaas een beetje lucht in de ballonnen met je mond. Bevestig vervolgens de ballon aan de heliumtank (zoals hieronder weergegeven) en blaas de rest van de ballon op met helium. Als je ballon eenmaal is opgeblazen en hij blijft niet zweven of wordt niet transparant, dan betekent dit dat er niet genoeg helium is toegevoegd en dat je wat meer moet toevoegen.

Stap 2: Knoop je ballon

Knoop je ballon waar je net de ballon hebt opgeblazen zodat de lucht in de ballon blijft.

Stap 3: Hoe de confetti te verspreiden

Confetti verspreiden! Als je op dit punt de instructies perfect hebt opgevolgd, maar de confetti nog steeds niet aan de zijkanten van de ballon kleeft en een trieste hoop van confetti op de bodem van de ballon creëert? – Niet panikeren, we zijn er allemaal geweest. Maar er is een gemakkelijke oplossing. (dit kan gebeuren door de omstandigheden in de kamer, vochtigheid, warmte enz.)

Je moet statische energie opwekken door met de ballon over een kledingstuk te wrijven, bij voorkeur een sjaal of wollen trui. Rol de ballon vervolgens rond voor de ultieme verspreiding van confetti. Voila!

Hou er rekening mee dat onze confetti-ballonnen niet zo lang blijven zweven als standaardballonnen vanwege het mengsel van helium en extra confetti-gewicht in de ballonnen. Afhankelijk van het evenement, voor het beste resultaat, moet je deze niet te ver van tevoren, d.w.z. de avond ervoor, opblazen. Helaas blijven ze niet eeuwig zweven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CLOSE

Productcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.
Add to cart