Elk feest heeft ballonnen nodig, toch? Als je die wauw-factor mist en een beetje inspiratie nodig hebt om je decoraties naar een hoger niveau te tillen, zoek dan niet verder.

Met eindeloze variaties om uit te kiezen, hebben we een ballon inspiratiegids samengesteld om je alle manieren te laten zien waarop je jouw volgende feest kunt decoreren met alleen ballonnen. Van prachtige confetti ballonnen tot indrukwekkende ballonbogen en slingers, er is voor elk wat wils – en feest! Ben je klaar om geïnspireerd te worden?

1. Ballonnenbogen

Het zal jullie niet verbazen dat we onze ballonnenbogen in deze lijst hebben opgenomen! Ze zullen je feest zeker dat extra’tje geven. Verkrijgbaar in verschillende kleurenschema’s, met een mix van felgekleurde ballonnen, confetti en ballonnen met goud, allemaal in één eenvoudige doe-het-zelf-kit. – vertrouw ons als we zeggen: als wij het kunnen, kunnen jullie dat ook!

Zie hoe de glimlach van je gasten zal verschijnen als ze hier een glimp van opvangen als ze binnenlopen of hang het boven de tafel met cadeautjes om het nog meer te laten opvallen!

Bekijk ook ons ander blog bericht hoe je er gemakkelijk mee aan de slag gaat.

2. Letter ballonnen/zinnen

Geef jouw feest een persoonlijk tintje met onze folieballonnen met letters en cijfers. Gebruik ze om een leeftijd te tonen of wees creatief en spel een zin om het echt uniek te maken. Deze zijn verkrijgbaar in individuele letters en cijfers in zowel zilver als goud of andere bundels zoals onze pastelroze Happy Birthday ballonslinger zijn beschikbaar op de website.

Deze zien er niet alleen heel leuk en fris uit op je feestlocatie, ze gaan ook dagen mee, zodat je ze nog wekenlang kunt bewonderen. Het is niet nodig om met helium op te blazen, al deze ballonnen hebben een beetje lucht nodig om er perfect uit te zien!

3. Confetti ballonnen

Op een feestje kun je niet fout gaan met confetti-ballonnen. Een echte favoriet van ons bij Tefête, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Van veelkleurige confetti in pastel weefsel tot verijdelde bloemvormige of iriserende confetti, er zijn tal van ballonnen om uit te kiezen op onze website. Welke je ook kiest, hang ze in trossen of apart aan de muur voor een prachtig effect.

4. Folie ballonnen

Vervolgens een favoriet van ons: folieballonnen. Ze gaan niet alleen dagen mee, maar ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten! Er is ongetwijfeld een ballon die hier bij jouw thema past.

Net als bij de verijdelde letterballonnen is helium niet nodig (tenzij je wilt dat ze zweven). Blaas ze gewoon op met lucht met behulp van het meegeleverde rietje en sluit ze weer af voor urenlang speelplezier! Kies uit onze selectie folie ballonnen om een wow-factor toe te voegen aan je volgende feestje.

5. Plafondballonnen

Je kan super makkelijk een plafond vol met ballonnen maken. Dit zorgt er nog extra voor dat je feestje naar het volgende level gaat. Je kan ze het gemakkelijkst opblazen met helium zodat ze boven blijven hangen. Je kan kiezen uit ons pakket met 160 plafondballonnen of zelf een keuze maken tussen onze ballonnen.

6. Confetti ballonnenslinger

Probeer iets nieuws op je volgende feestje en hang deze prachtige pastel confetti-ballonnen op om een streamereffect te creëren. Creëer de look door de ballonnen slechts gedeeltelijk op te blazen en ze aan elkaar te binden, je kunt ze alle 24 aan elkaar koppelen of in kleinere hoeveelheden koppelen om door de kamer te stippelen. Wat is er niet zo leuk aan ?!

7. Confetti ballon verjaardagstaart

Voor eens iets anders, veel plezier met deze mini confetti gevulde ballon taarttopper. Gevuld met pastel confetti, zijn ze een geweldige aanvulling op elk feest!

Plaats de ballonnen gewoon op uw taart of je kan ze zelfs afzonderlijk gebruiken met de meegeleverde stokjes. Vertrouw ons, deze zullen zeker indruk maken op de gasten en iedereen aan het praten krijgen.

8. Ballonnensets

Naast alle andere andere ballonnen, zocht we ook nog toffe ballonnensets uit. Deze sets bestaan uit folieballonnen, confetti ballonnen en mooie gekleurde ballonnen.
Hang ze samen op in een bundel en je feest wordt net dat tikkeltje leuker!

We hopen dat dit heeft geholpen, laat ons in de comments weten wat je favorieten waren? Vergeet niet om je eigen feestfoto’s op Instagram te delen en ons te taggen met #tefête of @tefete.be .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CLOSE

Productcategorieën

  • Er bestaan geen productcategorieën.
Add to cart